Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у Міжнародному круглому столі

Важливий крок у розвитку академічного середовища: участь у Міжнародному круглому столі «Створення інфраструктури та процедур вирішення конфліктів в університеті: теорія і практика».

У рамках глобальної ініціативи, підтриманої Європейським Союзом у рамках проєкту «CONSENT: підвищення в Україні ролі альтернативного вирішення спорів з фокусом на медіацію», представники кафедри фінансів, обліку та банківської справи Луганського національного університету імені Тараса Шевченка професори Клапків Ю.М., Тринчук В.В. та доценти Мальцева В.В., Ткаченко Н.Б. долучилися до участі у Міжнародному круглому столі «Створення інфраструктури та процедур вирішення конфліктів в університеті: теорія і практика».

Захід було організовано спільно Національним університетом «Києво-Могилянська академія», Державним торговельно-економічним університетом, Національним університетом «Одеська морська академія», Чернівецьким національним університетом ім. Юрія Федьковича та Українською академією медіації за фінансової підтримки Європейського Союзу наданої в рамках проєкту «CONSENT: підвищення в Україні ролі альтернативного вирішення спорів з фокусом на медіацію».

Партнерами заходу виступили: The Center for Peace Studies and Violence Prevention at Virginia Tech (США), University of Southampton (Великобританія), ГО «Прогресильні» (UA), Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого (Україна), Варшавський університет (Польща), Факультет соціології і права КПІ ім. Ігоря Сікорського (Україна).

Цей захід став майданчиком для обговорення концептуальних засад вирішення конфліктів у освітньому середовищі, представлення досвіду відомих закладів вищої освіти та обміну передовими практиками в цій важливій сфері.

Важливість круглого столу полягає не лише в обміні досвідом, але й у спільному пошуку ефективних шляхів вирішення конфліктів, що сприяє створенню більш гармонійного та продуктивного навчального середовища. Такі заходи відіграють ключову роль у підвищенні якості освіти та формуванні справедливої академічної культури.

Ми вдячні організаторам за можливість взяти участь у такому важливому заході та пишаємося представниками нашої кафедри, які демонструють відданість розвитку академічної експертизи та прагненню до вдосконалення університетського середовища.

 

За інформацією кафедри фінансів, обліку та банківської справи

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024