Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Обласна нарада «Пліч-о пліч»

11 березня директор НН ІОЗС взяв участь в обласній нараді. 

Директор навчально-наукового інституту охорони здоров’я і спорту ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» 11 березня 2024 року взяв участь в обласній нараді з організації, проведення й участі у фізкультурно-оздоровчих, спортивних і спортивно-масових заходах серед учнів та студентів на 2023-2024 навчальний рік  «Пліч-о пліч» за підтримки Президента України та за ініціативи Луганського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України при підтримці Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації.

В роботі заходу брали участь більше 40 учасників – це керівники, методисти і фахівці Департаменту освіти і науки, Управління молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації, керівники, викладачі фізичного виховання, вчителі фізичної культури закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти  Луганської області.

Найперше, що розглянули учасники наради, стало питання організації, проведення й участі здобувачів освіти у фінальних змаганнях Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих, спортивних і спортивно-масових заходах серед учнів та студентів на 2023-2024 навчальний рік  «Пліч-о пліч».

Далі фахівців та працівників освітньої галузі ознайомили з  новим обласним фізкультурно-оздоровчим заходом «Обласні змагання «Спортивні Ігри Луганщини» серед здобувачів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти Луганської області».  Проведення цього заходу планується в два етапи впродовж березня-квітня 2024 року, з максимальним залученням учнівської та студентської молоді.

По завершенні онлайн-зустрічі було підведенні підсумки роботи наради та вислухані пропозиції щодо проведення інших спортивно-оздоровчих заходів з популяризації фізичної культури і спорту та  збільшення рухової активності серед учнівської та студентської молоді.

Оргкомітет висловив слова подяки всім учасникам заходу за активну, плідну роботу, побажав усім мирного неба і міцного здоров’я, натхнення і невичерпної життєвої енергії, нових звершень та успіхів у всіх починаннях.

Дякуємо Збройних Силам України та всім Захисникам та Захисницям, за змогу бути сьогодні разом, прокидатися зранку та  пізнавати навколишній світ, за змогу виховувати майбутнє покоління, за змогу жити!

 

Навчально-науковий інститут охорони здоров’я і спроту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024