Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

“Презентація університету у м. Миргород”

6 березня у Миргороді відбувся захід, присвячений 103-ій ріниці ЛНУ імені Тараса Шевченка. 

Із вітальними словами до абітурієнтів звернулась ректорка університету Олена КАРАМАН та голова вченої ради Віталій КУРИЛО. Вони розповіли про історію ВНЗ, згадали традиції, презентували спеціальності, на які можна вступити у заклад в цьому році.

Від заснування у 1921 році й до сьогодення університет пройшов великий та тернистий шлях: війни, евакуації, зміни політичних режимів, реорганізації, перейменування – усе це пережив Луганський національний університет за свою багатолітню історію!

Водночас завдяки мужності та багаторічному досвіду, завдяки високоінтелектуальній роботі й відданому служінню колектив університету витримав цей удар і продовжив свою роботу на освітянській і науковій ниві!

Взагалому на заході було надано розширену інформацію для абітурієнтів щодо вступної кампанії 2024 року, представлено вступні пропозиції ДЗ “Луганський національний університет імені Тараса Шевченка”  та його відокремлених підрозділів.

Кращим здобувачам освіти були вручені Грамоти головою Первинної профспілкової організації Володимиром МОРОЗОМ.

На зустрічі також влаштували експозицію творчих робіт викладачів та студентів.

Долучилася до заходу і керуюча справами виконавчого комітету  Антоніна НІКІТЧЕНКО, яка побажала викладачам і майбутнім студентам  університету плідної роботи, успіхів та перемоги на всіх рівнях.

З вітальними словами виступили всі директори підрозділів ДЗ “Луганський національний університет імені Тараса Шевченка”, які знаходяться в місті Миргород.

Директорка навчально-наукового інституту природничих і аграрних наук Наталія МАЦАЙ теж виступила з вітальним словом і наголосила, що саме сьогодні в умовах війни на Луганський національний університет імені Тараса Шевченка покладена надзвичайно відповідальна та почесна місія – навчання й виховання нового покоління українців і саме сьогодні власноруч пишеться історія університету далі, і лише єдиною командою зможемо подолати усі складнощі.

Переможемо ми – переможе й Україна!

Зі 103-ою річницею, рідний Університете!!!

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024