Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Захист звіту з практики

У Рубіжанському фаховому коледжі відбувся захист звіту з проходження виробничої практики.

Практична підготовка здобувачів фахової передвищої освіти є обов’язковою компонентою освітньо-професійних програм спеціальностей 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих студентами під час навчання, набуття і вдосконалення фахових компетентностей.

Підсумковим етапом проходження виробничої практики є захист звіту з практики. Не дивлячись на складність організації практичної підготовки в умовах воєнного стану, студенти 3 курсу випускових груп ЕПД21, БД21, ТД21\22П під керівництвом провідних викладачів Арістової О.М. (група ЕПД21), Васильєвої О.М. (група БД21), Святошенко О.О. (група ТД21\22П) успішно завершили проходження технологічної практики і 7 березня 2024 року захистили свої звіти.

Під час захисту звітів здобувачі освіти відповідали на різноманітні питання, що стосувались основних напрямків діяльності баз практик та висловлювали пропозиції щодо поліпшення їх роботи. 

Вітаємо всіх студентів з успішним захистом та бажаємо їм натхнення, нових творчих та наукових звершень!

ВСП «Рубіжанський фаховий коледж
ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024