Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«Роль жінки в педагогіці: сила, відданість та вплив»

У ВСП «Старобільський фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» відбувся виховний захід «Роль жінки в педагогіці: сила, відданість та вплив».

На початку весни, 6 березня 2024 року, викладач ВСП «Старобільський фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» Масловська Ірина Сергіївна провела захід «Роль жінки в педагогіці: сила, відданість та вплив», присвячений Міжнародному дню жінок, де було підкреслено важливість ролі жінок у науці, навчанні та вихованні.

Здобувачі освіти підготували невеликі дослідження і поділилися своїм баченням про роль і значущість жіночого впливу у педагогічній справі. Продемонстрували життєвий та професійний шляхи видатних жінок-педагогів минулого та сьогодення.

Це дозволило учасникам заходу краще ознайомитися з історіями успіху та вагомим внеском цих жінок у галузь освіти. Привернули увагу до того, як жіноча емпатія, терпіння, відданість та професіоналізм сприяють розвитку освіти в нашій країні. Звернули увагу, що внесок жінок-науковців в сферу освіти неможливо переоцінити, оскільки він відображає їх силу, відданість та вплив на формування майбутнього покоління.

 

ВСП «Старобільський фаховий коледж
ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024