Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Зустріч у НН ІМІТ до 103-річниці нашого університету

У НН ІМІТ відбулась онлайн-зустріч зі здобувачами освіти, присвячена 103-річниці із дня заснування ЛНУ імені Тараса Шевченка.

29 лютого, в навчально-науковому інституті математики та інформаційних технологій,відбуласьонлайн-зустріч зі здобувачами освіти, присвячена 103-річниці із дня заснування Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

З вітальними словами до студентів звернулися директор інституту Геннадій Могильний, завідувач кафедри інформаційних технологій і систем Микола Семенов та в.о. завідувача кафедри математики та інформатики Ліна Бондаренко.

Заступник директора  із соціально-гуманітарної роботи Ірина Швець провела інформаційну година на тему «Сторінки історії університету».

На зустрічі була розказана непроста історія університету – від дати заснування до сьогодення. Показані архівні фото корпусів університету в Луганську, Старобільську, Рубіжному і в Полтавській області.

«Без знання історії немає майбутнього» говорить народна мудрість. Кожна людина повинна знати не тільки всесвітню історію, але й історію свого краю, населеного пункту, свого університету. Період навчання у візі – це сторінка життя студента. І з цього погляду кожен студент повинен знати історію свого вищого навчального закладу, його наукову спадщину, внесок співробітників університету у світову скарбницю знань. Це дуже важливо для розширення світогляду, саморозвитку та морально-духовного піднесення студента.

Головне багатство нашого університету – щирі, щедрі та талановиті науковці і співробітники, які своєю працею створюють імідж та добру славу AlmaMater, є взірцем для сучасних студентів. Кожен із вас є важливою частиною Університетської родини! Лише спільними зусиллями ми можемо подолати всі виклики таких складних воєнних часів, повернути впевненість у мирне й успішне майбутнє нашої рідної України.

Бажаємо викладачам широких і щасливих доріг, миру і віри в перемогу, творчої наснаги і натхненної праці на благо ЛНУ імені Т.Г. Шевченка.

Студентам бажаємо зберігати і примножувати кращі традиції та надбання Університету і з гордістю нести звання студента ЛНУ імені Т.Г.Шевченка!

 

Нвчально-науковий інститут
математики та інформаційних технологій

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024