Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Підсумки досягнень

У ВСП «Старобільський фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» проведено підсумки досягнень за І семестр 2023-2024 н.р. 

Два дні поспіль, 26 і 27 лютого 2024 року у ВСП «Старобільський фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» відбулися урочисті заходи, присвячені дню народження університету і підведенню підсумків досягнень здобувачів освіти за перший семестр 2023–2024 навчального року.

На початку заходу з вітальним словом звернулася директор коледжу Олена Крутько, яка подякувала всім студентам за активну роботу в 1 семестрі та побажала не втрачати лідерських позицій, продовжувати впевнено йти до перемог та здійснення своїх мрій.

Перше півріччя було дуже насиченим, для когось цікавим і складним одночасно, для когось – легким, швидким, переможним.

Першокурсники стали на новий шлях здобуття професії. Нові викладачі, нові одногрупники, нові стіни, але вони справилися, швидко адаптувалися. Здобувачі освіти 2–4 курсів продовжили плідну працю у напрямку вдосконалення своїх професійних знань.

У цей нелегкий час для нашої країни, здобувачі освіти продовжують гарно навчатися, розвиватися в науці, культурі, підтверджуючи нездоланність та велич нашої нації! Тому під час урочистої зустрі студенти коледжу були нагородженні грамотами за активну громадську діяльність, наукову роботу та за успіхи у навчанні. Ми щиро пишаємося всіма здобутками наших студентів та бажаємо не зупинятись на досягнутому!

Пишаємося тим, що ми є частиною великої дружної родини шевченківців! 1 березня Луганському національному університету імені Тараса Шевченка,  одному із найстаріших й найпотужніших закладів вищої освіти, виповнюється 103 роки. За понад вікову історію свого функціонування університет витримав безліч реформ системи освіти та реорганізацій, складні часи та неодноразову евакуацію. Історія Луганського національного університету імені Тараса Шевченка – це яскравий приклад відданості рідній справі та країні!

Не зважаючи ні на що, впевнено крокуємо до своєї мрії. Лише у єднанні живе наша міць та незламність!

 

ВСП «Старобільський фаховий коледж
ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024