Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Кращий академічний едвайзер ЛНУ імені Тараса Шевченка

До 103-річниці від дня заснування нашого університету пройшов конкурс «Кращий академічний едвайзер ЛНУ імені Тараса Шевченка».

26.02.24 у ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» пройшов конкурс «Кращий академічний едвайзер ЛНУ імені Тараса Шевченка», присвячений 103-річниці від дня заснування університету.

Учасниками конкурсу стали 9 викладачів закладу, які презентували свою діяльність зі здобувачами вищої освіти. Журі визначило чотирьох номінантів по локаціях розміщення університету: І місце (м. Полтава) – Корінська Ольга Олегівна, асистент кафедри східної філології і перекладу, едвайзер 2 курсу  спеціальності «Переклад» навчально-наукового інституту філології і журналістики; І місце (м. Миргород) – Литвиненко Сергій Павлович, асистент кафедри біології та агрономії, едвайзер 1 курсу спеціальності «Середня освіта. Біологія та здоров’я людини» навчально-наукового інституту природничих і аграрних наук; 1 місце у м. Лубни розділили ‒ Коваленко Катерина Миколаївна, асистент кафедри початкової освіти, едвайзер групи 2 курсу спеціальності «Дошкільна освіта» навчально-наукового інституту педагогіки і психології та Володавчик Вікторія Сергіївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри товарознавства і торгівельного підприємництва, едвайзер 3 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» навчально-наукового інституту технологій і торгівлі.

Вітаємо  з  перемогою та дякуємо вам за відданість професії, мудрість і терпіння, за чуйне ставлення до студентів і прагнення виховати яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.   

Бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!

 

За інформацією ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024