Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Асоційований член Експертної ради студентства

Представницю нашого університету обрано асоційованим членом Експертної ради студентства закладів вищої освіти.

Асоційованим членом Експертної ради студентства закладів вищої освіти при народному депутатові Гришиній Ю.М. –голови підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки і інновацій – стала представниця ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», здобувачка 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти навчально-наукового інституту педагогіки і психології спеціальності 231 «Соціальна робота» за освітньою програмою«Соціальна робота. Соціальна педагогіка. Практична психологія» Ольга КОРІНСЬКА.

Ольга стала делегатом ОСС ЛНУ імені Тараса Шевченка та схвалена Експертною Радою, де буде представляти інтереси студентства своєї Альма Матер.

22 лютого 2024 року відбулось Х засідання Ради, де відповідно до питання 1.1. порядку денного пані Ольгу було введено до складу Ради, отримавши право голосувати на засіданнях з питань, визначених порядком денним засідань.

Ключовою метою Ради є почути голос студентства, що не бажає залишатися осторонь, а має чітке бачення розвитку вищої освіти та України; забезпечення участі студентства в законотворчому процесі; популяризація ідей щодо покращення діяльності у сфері вищої освіти; консультації студентства з питань розвитку вищої освіти та студентського руху.

Головними перспективами є співпраця з європейськими партнерами та впровадження тенденцій студеноцентризму на усіх освітніх рівнях.

Бажаємо пані Ользі успіхів та творчих звершень у вирішенні нагальних питань тапредставлення наших здобувачів освіти на вищому рівні.

 

За інформацією ННІПП

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024