Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Патріотично-виховна година в Брянківському фаховому коледжі

У Брянківському фаховому коледжі була проведена виховна година, присвячена  10-й річниці від початку російсько-української війни.

23 лютого зі здобувачами відокремленого структурного підрозділу «Брянківський фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» була проведена виховна година, присвячена  10-й річниці від початку російсько-української війни.

10 років тому, в лютому 2014 року, Російська Федерація розв’язала війну проти України. Ворог окупував Автономну Республіку Крим і Севастополь, окремі райони Донецької та Луганської областей.

Здійснивши 24 лютого 2022 року повномасштабне вторгнення в Україну, Кремль хотів остаточно знищити військовим шляхом українську державу та ідентичність.

Директор коледжу Михайло Сапіжак розповів студентам  про переміщення Брянківського фахового коледжу ЛНУ імені Тараса Шевченка  у 2014 році у м. Лисичанск і 2022 році у м. Миргород, організацію навчального процесу .

Здобувачі освіти разом з викладачами згадали героїчні і трагічні події протистояння агресії загарбників, самовіддану боротьбу українського народу за незалежність і право вільно жити, мріяти, працювати у своїй країні.

Пам’ятаємо про кожного, хто захищав і захищає Україну від загарбників.

 

ВСП «Брянківський фаховий коледж
ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024