Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Кращий академічний едвайзер НН ІПП

У навчально-науковому інституті педагогіки і психології пройшов конкурс «Кращий академічний едвайзер НН ІПП».

Конкурс присвячений 103-річниці  від дня заснування ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

Едвайзерами академічних груп є науково-педагогічні працівники інституту, що забезпечують подальше підвищення якості освітньо-виховного процесу в університету. Позмагатися за звання «Кращий академічний едвайзер НН ІПП» виявили бажання 7 викладачів інституту, які надали відповідну інформацію для участі в конкурсі. Журі визначило трьох номінантів: І місце – Коваленко Катерина Михайлівна, асистент кафедри початкової освіти, едвайзер групи 2 курсу спеціальності «Дошкільна освіта». Життєве кредо: «Ніколи не припиняти допомагати та навчатися разом з іншими, щоб спільно досягати нових вершин і збагачувати наше життя значущими досягненнями та взаємним зростанням». ІІ місце – Дуванська Катерина Олександрівна, асистент кафедри соціальної педагогіки, едвайзер групи 3 курсу спеціальності «Соціальна робота» за ОП «Соціальна робота. Соціальна педагогіка. Практична психологія». ЇЇ життєве кредо: «Не зупиняйся на досягнутому». ІІІ місце – Федотова Тетяна Володимирівна, асистент кафедри психології, едвайзер групи 4 курсу спеціальності «Психологія». Кредо її життя «Немає дверей, які не можна відкрити».

Директорат НН ІПП  щиро дякує  едвайзерам за кропітку роботу зі здобувачами, за терпіння і розуміння, доброту ваших сердець. Будьте завжди сповнені сил і чудових ідей щодо  підготовки висококваліфікованих фахівців нашої  держави.

Конкурс проведено з метою вдосконалення та активізації едвайзерської діяльності в загальній системі соціально-гуманітарної роботи, підвищення ролі, престижності та мотивації едвайзерів, об’єднання колективів академічних груп, актуалізації національно-патріотичного виховання, підвищення правової культури, етичного і фізичного вдосконалення здобувачів вищої освіти.

Бажаємо колегам перемоги в університетському конкурсі «Кращий едвайзер ЛНУ імені Тараса Шевченка».

 

За інформацією НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024