Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

ГЛОБАЛЬНА ДИСКУСІЯ ПРО ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ

15 березня 2024 року буде  проведено глобальну дискусію про чесний і відповідальний штучний інтелект для споживачів.

Девіз Всесвітнього дня прав споживачів 2024 року «СПРАВЕДЛИВИЙ ТА ВІДПОВІДАЛЬНИЙ ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ ДЛЯ СПОЖИВАЧІВ»

Щороку 15 березня споживчий рух та інші впливові учасники збираються разом, щоб відзначити Всесвітній день прав споживачів, щоб підвищити глобальну обізнаність про права споживачів, їх захист і розширення можливостей. 

Consumers International пишається тим, що координує день за допомогою багатостороннього підходу, який об’єднує 200 міжнародних організацій, уряди, бізнес і громадянське суспільство.

Consumers International запрошує приєднатися та розширити заклик до лідерів сфери захисту прав споживачів, урядів і політиків відзначити Всесвітній день прав споживачів, використовуючи хештеги #GenerativeAIGuardian, #WorldConsumerRightsDay, #WCRD24.  

 Consumers International планує об’єднати глобальну мережу захисників прав споживачів і лідерів у розробці, розгортанні та реалізації політики ШІ, створенні основ для справжньої прозорості та довіри, а також отримання відповідей на питання: 

  • Які заходи необхідні для захисту споживачів від фейків і дезінформації?
  • Як споживачі орієнтуються у зборі та використанні споживчих даних?
  • Хто несе відповідальність за шкоду, яку може завдати людині генеративний ШІ?

ПРИЄДНУЙТЕСЯ ДО НАС!!!!!!
Consumers International запрошує всіх учасників ринку приєднатися до Всесвітнього дня прав споживачів та закликає забезпечити справедливий і достойний довіри штучний інтелект для всіх на цій планеті.

 

Веб-ресурс
Інформаційний лист

 

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024