Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

В НН ІОЗіС  визначили кращого едвайзера

До святкування 103-ї річниці ЛНУ імені Тараса Шевченка у НН ІОЗіС пройшов конкурс  «Кращий едвайзер НН ІОЗіС-2024».

За результатами опитування студентів навчально-наукового інституту охорони здоров’я і спорту більше всього відгуків отримала едвайзер академічних груп 1-4 курсу кафедри реабілітації та медичної діагностики кандидат біологічних наук, доцент Олена Іванівна ГУЖВА.

«На мою думку, найкращий едвайзер Гужва Олена Іванівна. Зараз наведу декілька аргументів. Едвайзер це та людина, яка готова прийти на допомогу в будь-який час, також має бути креативною і активною – це безпосередньо про Олену Іванівну! Олена Іванівна створює в кожній групі товариську команду, що дозволяє її здобувачам освіти ставати найкращими в навчанні! Це наша друга мати, яка попри те, що вона має виконувати багато завдань, ще встигає проводити час з нами, і  це та людина, яка дає життєві цінні поради. Це наш мотиватор! Ми її дуже любимо», – Альбіна Сотник. 

«Наша куратор гарний викладач. Вона вміє гарно донести матеріал і розповісти тему. Олена Іванівна, може вислухати нас і дати пораду, часто допомагає у вирішенні проблем», – Євгенія Молькіна. 

«Мій куратор завжди готовий надати необхідну підтримку та поради, щоб допомогти мені зростати та розвиватися. Велике щастя мати такого куратора, який завжди підтримує мої ідеї та стимулює до досягнення власних цілей. Олена Іванівна виявляє чудову емпатію та розуміння до моїх потреб, що робить співпрацю з нею дуже приємною та продуктивною. Дякуючи куратору, я відчуваю підтримку і направлення на шлях до успіху, знаючи, що завжди можу на нього покластися», – Дмитро Донець. 

«Наш едвайзер, наш помічник і чудовий викладач. Олена Іванівна завжди готова вислухати та порадити, як вирішити майже всі питання щодо університету та лекцій, завжди може направити на правильний шлях», – Денис Лук’янюк. 

«Олена Іванівна добра і чуйна людина, яка завжди допоможе в будь-якій ситуації. Вона вчить нас не боятися висловлювати свої думки. Навіть якщо ми помиляємось, спокійно на це реагує. На заняттях Олени Іванівни я готова сидіти годинами, тому що вона може зацікавити та вміло пояснити матеріал даної теми», – Куляба Катерина. 

«Я маю хорошого едвайзера – вона справжній професіонал у своїй галузі! Вона поєднує в собі мудрість, доброту і суворість, що допомагає нам розвиватися . Олена Іванівна завжди підтримує і направляє йти по правильному шляху. Її підтримка та поради безцінні, і я пишаюсь нашим  едвайзером», – Ігнатюк Тетяна. 

«Олена Іванівна є найкращою, адже вона своїм прикладом надихає нас на нові досягнення. Наша група не уявляє кращого наставника. Ми раді мати можливість працювати разом з Оленою Іванівною», – Галич Вероніка. 

Вітаємо Вас, Олено Іванівно, з визнанням!

Від щирого серця бажаємо Вам мирного неба, міцного здоров’я, добра і благополуччя, нестримного оптимізму, натхнення в роботі та вдячних студентів!

 

Навчально-науковий інститут охорони здоров’я і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024