Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Тренінг-подорож

У навчально-науковому інституті соціальних і гуманітарних наук, відбулася тренінг-подорож «Культурне та соціальне різноманіття: досвід та практика».

Нещодавно, в навчально-науковому інституті соціальних і гуманітарних наук, відбулася захоплюючий тренінг-подорож на тему “Культурне та соціальне різноманіття: досвід та практика”.

Тренінг-подорож для здобувачів освіти спеціальностей «Соціологія», «Політологія», «Міжнародні відносини» та «СО Історія та правознавство» провела членкиня правління ГО «Інвенторс», учасниця міжнародних обмінів, тренерка-фасилітаторка Валерія Ткаченко. Подія зібрала велику кількість зацікавлених здобувачів вищої освіти та викладачів.

Під час заходу Валерія ділилася своїм багатим досвідом роботи в сфері культурного та соціального різноманіття. Особливу увагу вона приділила своєму досвіду під час міжнародних обмінів в Боснії та Герцеговини і Кеніі, де вона вивчала місцеві культури, спілкувалася з місцевими жителями, проводила воркшопи та діалоги, надихалась особистими історіями.

Учасники заходу могли отримали унікальну можливість ознайомитися з кейсами під час роботи з іншими культурами. Авжеж не обійшлося без інтерактивних вправ, жвавої дискусії, фотографій та спілкування учасників.

Валерія Ткаченко закликала присутніх активно долучатися до культурного діалогу та спільно працювати над підтримкою різноманітності в суспільстві. Тренінг Валерії Ткаченко надав нові знання, сформував навички міжкультурного діалогу, розширив світогляд усіх присутніх.

 

Навчально-науковий інститут соціальних і гуманітарних наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024