Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Службове житло у місті Миргород

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка отримав службове житло у м. Миргород.

У 2022 році в місті Миргород розпочав свою роботу переміщений Державний заклад вищої освіти «Луганський національний університет ім. Тараса Шевченка.» Нагадаємо, що Меморандум про співпрацю між університетом та Миргородською міською радою був підписаний 9 червня 2022 року.

Про отримання службового житла, яке знаходиться за адресою: вул. Миргородська, 32, для переміщених співробітників ЛНУ імені Тараса Шевченка повідомили 15 лютого 2024 року на засіданні виконавчого комітету Миргородської міської ради.

Миргородський міський голова Сергій Соломаха якось сказав, що для Миргородщини відкриття закладів вищої освіти є вагомим кроком і пообіцяв докласти максимум зусиль, щоб співробітники університету відчували себе захищено, комфортно, робили повноцінний набір студентів і повноцінно працювали. Свої слова він підтвердив ділом, бо отримання службового житла забезпечить умови, які полегшать виконання трудових обов’язків всім учасникам освітнього процесу.

Завдяки плідній співпраці з місцевою владою Луганський національний університет імені Тараса Шевченка поступово інтегрується в територіальні місцеві громади Полтавської області, що сприяє об’єднанню зусиль Університету з громадськістю на всіх рівнях задля розвитку та відновлення України, незважаючи на воєнні виклики.

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024