Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

ЛНУ зберіг контингент іноземних студентів

Студенти-іноземці продовжили навчатися в евакуйованому університеті (м. Старобільськ). Про це повідомили в ректораті вишу.

«На сьогоднішній день нам вдалося зберегти третю частину іноземних студентів. Деякі перевелися в інші виші України, деякі ще не відгукнулися. Нам досі повідомляють про бажання продовжити навчання саме в нашому університеті. Ми щодня працюємо над збереженням контингенту, і з кожним днем кількість іноземних студентів збільшується», – зазначили в ректораті ЛНУ.

У виші запевняють, жоден іноземець не забрав документи і не відмовився від навчання, за винятком тих, хто перевівся в інші університети. «Заяву на відрахування ніхто з іноземних студентів не подавав», – підкреслили в міжнародному відділі.

Крім того, у Луганському національному відзначили, іноземцям, які достроково виїхали із країни, пішли на зустріч. Таких студентів автоматично перевели на наступний курс. У цьому навчальному році для громадян зарубіжжя навчання організовано в дистанційній формі. Однак вони, як і українські студенти, за бажанням і можливістю будуть приїжджати на, так звані, «навчальні тижні».

Нагадаємо, із середини листопада в Луганському національному університеті відновилося стаціонарне навчання, почалися групові заїзди у Старобільськ і Кремінну (Луганська область).

news_des04_14

Прес-центр ЛНУ

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024