Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Неформальна освіта в дії!

ЛНУ імені Тараса Шевченка, з метою заохочення самоосвіти та неформального навчання, визнає важливість додаткових знань, які здобувачі освіти можуть отримати за межами традиційної освітньої програми.

Так, Герман Зайцев, минулого семестру був активно залучений до вивчення ОК «Бюджетна система», успішно завершив онлайн курс «Бюджетний процес – основи» від EdEra – української студії онлайн-освіти. Це не тільки поглибило його розуміння предмету, але й принесло додаткові бали, що відображає його ініціативу та відданість навчанню. Онлайн-курс «Бюджетний процес. Основи» було підготовлено в межах Ініціативи з розвитку аналітичних центрів в Україні, яку виконує Міжнародний фонд «Відродження» у партнерстві з Ініціативою відкритого суспільства для Європи (OSIFE) за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні.

Поліна Лушпай та Артур Лавренцов, опановують ОК «Гроші та кредит», прагнуть глибше зрозуміти основи грошово-кредитних відносин, за що відзначені додатковими балами за успішне завершення онлайн курсу «Просто про гроші» від Prometheus – найбільша платформа онлайн-освіти в Україні. Курс буде цікавими та корисним усім, хто бажає отримати базові знання в сфері банківських послуг і фінансової безпеки.

Це підкреслює, що наша освітня спільнота цінує саморозвиток і поглиблення знань через онлайн-навчання, мотивує здобувачів освіти до постійного вдосконалення своїх компетентностей та професійних навичок.

 

За інформацією кафедри фінансів, обліку та банківської справи

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024