Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій

НН ІМІТ взяв участь у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій.

10 лютого 2024 року НН ІМІТ взяв участь у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій за участю школярів Луганської області.

На початку змагань, із мотиваційними словами до учнів-учасників олімпіади звернувся Могильний Г.А., директор НН ІМІТ, кандидат технічних наук, доцент, голова журі, наголосивши на особистій відповідальності, академічній доброчесності, дотриманні умов проведення та участі в інтелектуальних змаганнях.

Привітали учасників олімпіадних змагань члени журі Донченко Володимир Юрійович ‒ заступник директора НН ІМІТ з навчальної роботи, старший викладач та Семенов Микола Анатолійович ‒ кандидат педагогічних наук, доцент.

Із особливостями проведення олімпіади учасників ознайомила Шахно Інна Олексіївна, методист кафедри природничо-наукових дисциплін та методики їх викладання Луганського ОІППО.

Учасники олімпіади приєдналися до онлайн-конференції ZOOM та мали змогу поставити запитання стосовно умов завдань регіональному журі. Обмін завданнями та розв’язками до них відбувалося у віртуальному Google classroom. Завдання виконувались за допомогою засобів офісних додатків (MS Office 365).

Олімпіадні завдання ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій були орієнтовані на інформатичну компетентність здобувачів освіти, їхній інтелектуальний потенціал, неординарність і креативність мислення.

Вітаємо учнів, які вибороли призові місця, та вчителів, які їх підготували!

 

Навчально-науковий інститут
математики та інформаційних технологій

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024