Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Засідання ради едвайзерів у НН ІПП

9 лютого у навчально-науковому інституті педагогіки і психології відбулося онлайнове засідання ради едвайзерів груп здобувачів освіти.

На засіданні були присутні директор НН ІПП, заступники директора з соціально-гуманітарної та навчальної роботи, завідувачі кафедр.

Учасників засідання привітала директорка і нагадала важливість роботи ради, яка координує соціально-гуманітарну діяльність груп здобувачів вищої освіти та організовує їхню взаємодію в освітньому процесі.

У порядок денний засідання були внесені найважливіші питання соціально-гуманітарної діяльності інституту  у 2 семестрі: оновлення планів соціально-гуманітарної роботи едвайзерів у зв’язку із реорганізацією кафедр, зміною їх напрямків діяльності; проведення едвайзерських годин щодо аналізу успішності навчання здобувачів освіти у 1 семестрі; планування, обговорення  заходів щодо 103-ої річниці університету; основні шляхи реалізації профорієнтаційної роботи.

Заступник з соціально-гуманітарної роботи оголосила про проведення заходу «Зв’язок поколінь» – онлайн-зустріч із ветеранами педагогічної праці університету; повідомила про відновлення в університеті конкурсу на кращого едвайзера групи і запропонувала кожній кафедрі підготувати кандидатуру для участі.

Заступник з навчальної роботи наголосила на важливості постійної комунікації  едвайзерів зі здобувачами вищої освіти та надання їм необхідної допомоги.

У кінці зустрічі едвайзери, завідувачі кафедр внесли пропозиції щодо проведення запланованих заходів до календарних та пам’ятних дат у березні.

За інформацією НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024