Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Виготовлення розпалювачів у НН ІПАН

Представники студентського самоврядування НН ІПАН долучилися до виготовлення розпалювачів для ЗСУ.

6 лютого представники студентського самоврядування Навчально-наукового інституту природничих і аграрних наук, а саме Ярослав БОНДАРЕНКО, Володимира РИБАЛКІНА та Артем МИШАСТИЙ, завітали до Миргородського літературно-меморіального музею Давида Гурамішвілі з волонтерською допомогою у виготовленні розпалювачів вогню для військових.

Для студентів НН ІПАН вже є доброю традицією допомагати нашим Захисникам. Займалися і виготовленням свічок, і збором речей, і продуктів, які передавалися нашим воїнам через волонтерів. Цього разу, на частину із зібраних коштів, придбали матеріали для виготовлення кишенькового набору з розпалювачами.

Набір складався із 10 ватних дисків змочених у воскові з парафіном, коробочки сірників та інструкції з використання. Розпалювачі будуть передані нашим Захисникам. Перед відправкою розпалювачі були протестовані. Тривалість горіння до 10 хвилин.

Працювали швидко та злагоджено. Робота триватиме і надалі. Щиро вдячні директору Наталії ШАПОВАЛОВІЙ та колективу Миргородського літературно-меморіального музею Давида Гурамішвілі за співпрацю.

Наближаємо нашу Перемогу кожного дня.

 

За інформацією навчально-наукового інституту
 природничих і аграрних наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024