Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Гостьова лекція «Інновація вигідна!/Інновація окупається!»

Здобувачі освіти та викладачі Навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту взяли участь у гостьовій лекція «Інновація вигідна!/Інновація окупається!».

5 лютого 2024 року здобувачі освіти та викладачі Навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту ДЗ “Луганський національний університет імені Тараса Шевченка” й кафедри фінансів, обліку та банківської справи мали унікальну можливість зануритися у світ інновацій та їх впливу на економіку під час гостьової лекції на тему «Інновація вигідна!/Інновація окупається!», проведеної Joanna Prystrom, доктором габілітованим, професоркою кафедри політичної економії факультету економіки та фінансів Білостоцького університету в Польщі. Цей захід прикладом міжнародного академічного співробітництва та обміну досвідом між вищими навчальними закладами.

Професор Prystrom поділилася з присутніми своїми глибокими знаннями та досвідом у сфері інноваційної економіки, акцентуючи на тому, як інновації можуть слугувати рушійною силою для фінансового росту та розвитку бізнесу. Вона зосередила увагу на важливості інвестицій у новітні технології та на практичних аспектах інтеграції інноваційних стратегій у фінансовий та інвестиційний менеджмент.

Лекція була покликана стимулювати критичне мислення та інноваційний підхід у студентів і викладачів, підкреслюючи, що інновація є ключовим фактором успіху в сучасному динамічному світі.

Присутні отримали можливість не лише поглибити свої знання з ОК «Інвестування» першого бакалаврського рівня та з ОК «Фінансовий та інвестиційний менеджмент» другого магістерського рівня, але й здобути цінні поради щодо реального застосування інноваційних рішень в економіці та фінансах.

Особлива увага була приділена аналізу кейсів успішних інноваційних проектів, що дозволило учасникам краще зрозуміти механізми впровадження та масштабування інновацій у бізнесі.

Ця лекція надихнула учасників на нові відкриття та пошук інноваційних рішень у своїй майбутній професійній діяльності. Висловлюємо щиру подяку пані Joanna Prystrom за її натхненну лекцію.

Значну роль у організації та проведенні цієї лекції відіграв професор Артур Горбовий з Державного податкового університету, завдяки його зусиллям зустріч пройшла на високому організаційному рівні. Його внесок у налагодження діалогу між академічними колами різних країн є прикладом ефективної співпраці, спрямованої на покращення якості освіти та підвищення професійного рівня студентів.

 

За інформацією кафедри фінансів, обліку та банківської справи

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024