Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Кваліфікаційний іспит у Старобільському фаховому коледжі

У Старобільському фаховому коледжі відбувся кваліфікаційний іспит здобувачів освіти ОПП 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа».

17.01.2024 року у ВСП „Старобільський фаховий коледж ДЗ „Луганський національний університет імені Тараса Шевченка” відбувся кваліфікаційний іспит здобувачів освіти освітньо-професійної програми 029 „Інформаційна, бібліотечна та архівна справа”. До складання кваліфікаційного іспиту були допущені здобувачі освіти, які виконали навчальний план. 

Із вступною промовою до здобувачів освіти звернулася директорка коледжу Олена КРУТЬКО, яка побажала успішного складання іспиту та самореалізації у професійній сфері; ознайомила студентів з вимогами до складання іспиту; надала методичні рекомендації та настанови. Голова комісії, Ірина КРОХМАЛЬ,  кандидат педагогічних наук, доцент кафедри менеджменту ДЗ „Луганський національний університет імені Тараса Шевченка”, побажала майбутнім фаховим молодшим бакалаврам відкласти хвилювання, сконцентруватись і показати ті знання, які протягом навчання вони отримали в стінах рідного коледжу.

Члени екзаменаційної комісії відмітили, що всі випускники продемонстрували належний рівень теоретичної й практичної підготовки та успішно виконали поставлені в білетах завдання. Отримавши позитивні оцінки, здобувачі освіти Старобільського фахового коледжу показали високий рівень, отриманих за період навчання, знань.

За результатами кваліфікованого іспиту екзаменаційна  комісія вважає, що здобувачі освіти мають достатню підготовку для подальшої роботи за фахом або продовження навчання за обраною спеціальністю.

Бажаємо Вам успіху в подальшій професійній діяльності!

 

Старобільський фаховий коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024