Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Збори трудового колективу на ФПН

22 січня на факультеті природничих наук відбулися другі загальні збори трудового колективу з питань обрання на посади.

На початку збору трудовим колективом було обрано головуючого та секретаря засідання. За пропозиціями колективу головуючою було обрано Ірину КИРПИЧОВУ, доцента кафедри садово-паркового господарства та екології, координаторку з наукової, проєктної та міжнародної роботи,  секретарем засідання – Катерину БЕРЕЗЕНКО, старшого викладача кафедри садово-паркового господарства та екології. 

На збори трудового колективу були запрошені: ректор ДЗ «Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» Олена КАРАМАН; голова ППО ЛНУ імені Тараса Шевченка Володимир МОРОЗ; начальник відділу документообігу Ольга КАПЛЯ; в.о. вченого секретаря вченої ради ЛНУ імені Тараса Шевченка.

До порядку денного було внесено чотири питання: 

  1. 1. Про погодження кандидатури на посаду директора навчально-наукового інституту за поданням ректора ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».
  2. 2. Про затвердження програми перспективного розвитку навчально-наукового інституту природничих і аграрних наук.
  3. 3. Про внесення пропозицій вченій раді університету щодо обрання на посаду завідувачів кафедри кандидатур: ЄВТУШЕНКΟ Γ. Ο. – на посаду завідувача кафедри біології та агрономії; СОПОВА Д. С. – на посаду завідувача кафедри хімії, географії та наук про Землю; БОЯРЧУК О. Д – на посаду завідувача кафедри анатомії, фізіології людини та тварин.
  4. 4. Про обрання голови профбюро навчально-наукового інституту природничих і аграрних наук.

За першим питанням виступила ректор ЛНУ імені Тараса Шевченка Олена КАРАМАН з пропозицією підтримати кандидатуру Наталії МАЦАЙ на посаду директора навчально-наукового інституту природничих і аграрних наук. Зі словами підтримки виступили голова ППО ЛНУ імені Тараса Шевченка Володимир МОРОЗ, в.о. завідувача кафедри біології та агрономії Галина ЄВТУШЕНКО, заступник декана з навчальної роботи Ольга ГУБСЬКА. Кандидатура Наталії Юріївни була підтримана одноголосно.

Доповідачем з другого питання була декан факультету природничих наук Наталія МАЦАЙ. Наталія Юріївна представила зміст своєї Стратегії  розвитку інституту природничих і аграрних наук на 2024-2029 рр. та особливостях основних положень. Для реалізації визначених пріоритетних напрямків розвитку інституту було визначено декілька  напрямків: 1. Кадрова політика. Формування позитивного іміджу НПП; 2. Навчально-методична робота; 3. Науково-дослідна, міжнародна та проектна робота; 4. Матеріально-технічне забезпечення; 5. Соціально-гуманітарна робота. Програму перспективного розвитку навчально-наукового інституту природничих і аграрних наук всі присутні підтримали одноголосно.

Третім питанням розглядалась рекомендація кандидатур завідувачів кафедр – завідувачі-конкурсанти представили аналіз своєї роботи під час попереднього терміну роботи та представили перспективні плани розвитку своїх кафедр. Запропоновані кандидатури були одноголосно підтримані за результатами таємного голосування.

На посаду голови первинної профспілкової організації навчально-наукового інституту природничих і аграрних наук було запропоновано кандидатуру Віри ЯВТУШЕНКО. Пропозицію підтримали одноголосно.

Бажаємо нашим конкурсантам професійного натхнення, досягнення планів та плідної роботи на розвиток навчально-наукового інституту природничих і аграрних наук.

 

За інформацією факультету природничих наук

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024