Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Загальні збори трудового колективу ННІ охорони здоров’я і спорту

18 січня в Навчально-науковому інституті охорони здоров’я і спорту відбулися загальні збори трудового колективу.

На засіданні були присутні: Караман О. В. ректор ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка»; Мороз В. П. – голова первинної профспілкової організації університету; Дробишева О. А. – вчений секретар ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка»; Капля О. С. – уповноважений з питань запобігання та виявлення корупції, директор інституту – Дубовой Олександр Володимирович, завідувачі кафедрами, науково-педагогічні працівники, співробітники та здобувачі освіти.

Трудовим колективом було запропоновано робочу президію, де головою засідання було обрано Гужву Олену Іванівну, як голову профбюро ННІ охорони здоров’я і спорту та секретарем – Радченко Аліну Володимирівну доцентку кафедри реабілітації та медичної діагностики.

На порядку денному було розглянуто такі питання:

  1. Про погодження кандидатури Дубового О. В. на посаду директора навчально- наукового інституту охорони здоров’я і спорту за поданням ректора державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» Караман Олени Леонідівни.
  2. Про затвердження плану перспективного розвитку ННІ охорони здоров’я і спорту.
  3. Про внесення пропозицій Вченій раді університету щодо кандидатур на посаду:
  • завідувача кафедри реабілітації та медичної діагностики – к.мед.н., доцента Виноградова О.О.;
  • завідувача кафедри теорії та методики фізичного виховання – к.пед.н., доцента Отравенко О.В;
  • завідувача кафедри олімпійського та професійного спорту – к.пед.н., доцента Полулященко Т.Л.;
  1. Про внесення змін до складу вченої ради ННІ охорони здоров’я і спорту.

Із пропозицією погодження кандидатури на посаду директора ННІ охорони здоров’я і спорту виступила ректор ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», д.пед.н., професор Караман Олена Леонідівна. Ректор відмітила відмінні організаційні, адміністративні та лідерські якості Олександра Володимировича. Олена Леонідівна зазначила, що за час роботи Дубового О.В. значно покращилося матеріально-технічне забезпечення, а також поповнився бібліотечний фонд ННІ охорони здоров’я і спорту. Також ректором було відмічено високий професіоналізм Дубового О.В., уміння організувати освітній процес та забезпечувати його якість.

Голова первинної профспілкової організації університету Мороз В.П. зазначив, що директор Дубовой О.В. проявляє себе завжди, як високий професіонал та фахівець своєї справи. Та запропонував підтримати кандидатуру Олександра Володимировича на посаду директора ННІ охорони здоров’я і спорту.

Загальним відкритим голосуванням трудового колективу було прийнято одноголосне рішення – погодити кандидатуру Дубового О.В. на посаду директора ННІ охорони здоров’я і спорту.

Директор ННІ охорони здоров’я і спорту Дубовой О.В. доповів колективу про план перспективного розвитку ННІ охорони здоров’я і спорту. Програма плану перспективного розвитку ННІ охорони здоров’я і спорту складена на основі Стратегії розвитку ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» на 2019-2025 рр. та повністю відповідає місії Університету в забезпеченні підготовки конкурентоздатних фахівців на основі єдності студентоцентрованого навчання, наукової діяльності розвитку соціальної активності, креативності та патріотизму. Директором Дубовим О.В. було зазначено основні чинники розвитку ННІ охорони здоров’я і спорту – збільшення контингенту здобувачів освіти, збереження професорсько-викладацького складу, відновлення матеріально-технічної бази. Також Олександр Володимирович представив основні стратегічні цілі і завдання плану, мету, зробив акценти на науковій та інноваційній діяльності із залученням здобувачів освіти до наукових досліджень та розказав про ризики в реалізації програми стратегічного розвитку Інституту та очікувані результати.

Загальним відкритим голосуванням трудового колективу одноголосно було затверджено план перспективного розвитку ННІ охорони здоров’я і спорту.

Голова зборів трудового колективу Гужва Олена Іванівна, запропонувала внести пропозиції Вченій раді університету щодо кандидатур на посаду:

  • завідувача кафедри реабілітації та медичної діагностики – к.мед.н., доцента Виноградова О.О.;
  • завідувача кафедри теорії та методики фізичного виховання – к.пед.н., доцента Отравенко О.В;
  • завідувача кафедри олімпійського та професійного спорту – к.пед.н., доцента Полулященко Т.Л.;

За результатами таємного голосування трудового колективу було вирішено внести пропозиції Вченій раді університету щодо кандидатур на посаду завідувачів кафедрами.

Останнім питанням порядку денного загальних зборів трудового колективу було внесення змін у склад Вченої ради інституту та затвердження нового складу Вченої ради ННІ охорони здоров’я і спорту у кількості 14 осіб.

Одноголосним рішенням зборів трудового колективу було внесено зміни та затверджено склад Вченої ради ННІ охорони здоров’я і спорту.

У підсумку загального засідання трудового колективу директор Дубовой О.В. побажав усьому колективу ННІ охорони здоров’я і спорту плідної роботи, наснаги та перемоги!

 

За інформацією НН інституту охорони здоров’я і спорту.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024