Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Збори трудового колективу в НН ІПУПО

17 січня 2024 року в навчально-науковому інституті публічного управління і післядипломної освіти відбулися збори трудового колективу.

На порядку денному:

  1. Про погодження кандидатури Заблоцького Володимира Валентиновича на посаду директора навчально-наукового інституту публічного управління і післядипломної освіти за поданням ректора державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» Караман Олени Леонідівни.
  2. Про затвердження плану перспективного розвитку навчально-наукового інституту публічного управління і післядипломної освіти.
  3. Про внесення пропозицій вченій раді університету щодо кандидатури на посаду завідувача кафедри публічної служби й управління навчальними закладами.
  4. Про звернення до ЗВО ГО «Спілка ректорів закладів вищої освіти України» (Правовий та соціальний аналіз реформ у вищій школі, запропонований МОН України).

За результатами відкритого голосування трудовий колектив одноголосно підтримав кандидатуру Заблоцького Володимира Валентиновича на посаду директора навчально-наукового інституту публічного управління і післядипломної освіти ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка». Також підтримку колективу отримав план перспективного розвитку інституту

Шляхом таємного голосування було ухвалено пропонувати вченій раді університету кандидатуру Сич Тетяни Володимирівни на посаду завідувача кафедри публічної служби й управління навчальними закладами.

Трудовим колективом одноголосно було ухвалено підтримати ініціативу ГО «Спілка ректорів закладів вищої освіти України» щодо звернення до керівництва держави з ініціативою щодо напрацювання законодавчої бази з метою вирішення проблем у вищій освіті для підвищення якості освіти і науки в умовах воєнного стану та післявоєнної відбудови України.

 

За інформацією навчально-наукового інституту
публічного управління і післядипломної освіти.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024