Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Підсумки акції-конкурсу «Родинна екологічна ялинка – прямуємо до Перемоги!»

Вже восьмий рік поспіль у грудні факультет природничих наук проводить конкурс «Екологічна ялинка». 

Цьогоріч конкурс змінив назву на «Родинна екологічна ялинка – прямуємо до Перемоги!». Сьогодні ми розуміємо, що кожен наш донат, навіть невеличкий, зберігає життя наших Захисників та наближає таку бажану нашу ПЕРЕМОГУ! Тому акція-конкурс мала ще одне гасло «Замість ялинки – донат на ЗСУ: зробимо ялинку самі, збережемо природу, наблизимо ПЕРЕМОГУ!»

Ініціативу факультету підтримала Тетяна Тимочко, керівниця  ГО «Всеукраїнська екологічна ліга». Організаторами заходу виступили ГО «Всеукраїнська екологічна ліга», факультет природничих наук ЛНУ імені Тараса Шевченка, Луганський осередок ВЕЛ.

У конкурсі прийняли участь всі охочі з різних куточків України. За умовами конкурсу учасники робили можливий для них донат на любий обраний ними збір. Організатори пропонували рахунок https://send.monobank.ua/jar/6UHzxPvTso

На конкурс було подано понад 140 робіт у різних техніках виконання. Особливу активність проявили учні переміщених закладів освіти Луганської області та Центр естетичного виховання міста Миргорода. За умовами конкурсу роботи повинні були виготовлятися з матеріалів які є вдома, щоб збережені кошти від покупки новорічних прикрас направити для підтримки наших Захисників.

На конкурс було представлено роботи у різних техніках виконання з різних матеріалів – це і ялинкові прикраси, іграшки, віночки, різдвяні зірки, сніговики, новорічні композиції та символ року.

Роботи оцінювали члени журі від Луганського національного університету імені Тараса Шевченка: начальник відділу маркетингу Лариса КОЧУРА, провідний фахівець І категорії відділу маркетингу Тетяна ДЕМ’ЯНЧУК, студентський декан факультету природничих наук Ярослав БОНДАРЕНКО.

Усі учасники отримали грамоти та подяки за участь у конкурсі за номінаціями: «Ялинкова прикраса», «Декоративна свічка», «Ялинка своїми руками», «Малюнок, аплікація», «Новорічний віночок», «Новорічний букет», «Незвичайна ялинка», «Новорічна композиція», «Символ року», «Новорічна іграшка», «Креативний сніговичок», «Новорічний будиночок».

Переможцями конкурсу стали: Анастасія ІВАЩЕНКО, Данило ЖУЛАНОВ, Кристина ПАЛАМАРЧУК, Софія САДОВНИЧА, Данило НЕСТЕРЕНКО, Артем ГОРЯНОЙ, Марія ЛОБОДА, Олександр ЛОБОДА, Лев ГОРБУНОВ, Катерина ЛАЙКОВИЧ, Дар’я СЕРГІЄНКО, Роман БАБИЧ, Тамара МАМЕДОВА, Артур КОЛЯДА, Вікторія ОМЕЛЬЯНЕНКО, Захар УРАЗОВСЬКИЙ, Артем КОЗАРЕВСЬКИЙ.

Щиро дякуємо всім хто долучився до акції-конкурсу та підтримав добру справу. Вітаємо переможців конкурсу!

https://www.facebook.com/groups/fpnlnu100/permalink/3496672697213907/?mibextid=uJjRxr

 

За матеріалами факультету природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024