Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Засідання кафедри публічної служби й управління навчальними закладами

11 січня відбулося перше у 2024 р. засідання кафедри публічної служби й управління навчальними закладами.

Першим питанням порядку денного засідання кафедри обговорювалися результати підсумкової атестації здобувачів віщої освіти за другим (магістерським) рівнем спеціальностей 281 «Публічне управління та адміністрування». Директор навчально-наукового інституту публічного управління і післядипломної освіти, гарант освітньої програми «Територіальне управління та місцеве самоврядування», професор Володимир ЗАБЛОЦЬКИЙ відмітив підвищення якості підготовки кваліфікаційних робіт магістрів, актуальність тематики та загальний високий рівень знань студентів, що також підтверджено результатами ЄДКІ (Єдиного державного кваліфікаційного іспиту). До обговорення залучилися також інші члени екзаменаційної комісії, гаранти освітніх програм, доценти Ольга ПТАХІНА та Ольга САЄНКО.

Серед найважливіших питань засідання обговорювалася підготовка до акредитації у наступному році освітніх програм «Територіальне управління та місцеве самоврядування», «Соціальна сфера», «Кадровий менеджмент» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування». Керівник навчально-методичної комісії університету, доцент кафедри Євген ІВАНОВ окреслив основні проблемні питання з досвіду акредитації освітніх програм на інших структурних підрозділах університету. До обговорення ризиків майбутньої акредитації залучилися гаранти програм та всі присутні викладачі кафедри. В.о. завідувача кафедри, професор Тетяна СИЧ визначила основні задачі щодо підвищення якості освітнього процесу та якісного складу науково-педагогічних працівників кафедри.

У наступному питанні порядку денного обговорювалися результати аналізу виконання рішень кафедри у  2023  році за яким було визнано роботу кафедри задовільною. В.о. завідувача кафедри, професор Тетяна СИЧ підкреслила, що основними передумовами ефективного виконання рішень кафедри є якісні управлінські рішення, дієвість механізмів доведення рішень до виконавців, та систематичний контроль щодо їхнього виконання.

 

За інформацією кафедри публічної служби
й управління навчальними закладами

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024