Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Передзахист в Інституті мистецтв

У навчально-науковому інституті мистецтв пройшов передзахист магістерських робіт освітньо-професійної програми «Ведучий програм телебачення».

5 січня в навчально-науковому інституті мистецтв, на кафедрі аудіовізуального мистецтва пройшов передзахист кваліфікаційних робіт магістрів освітньо-професійної програми «Ведучий програм телебачення» спеціальності 021 Аудіовізуальне мистецтво та виробництво.

На кафедрі аудіовізуального мистецтва в навчально-науковому інституті мистецтв відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів освіти другого (магістерського) рівня освіти за спеціальностями 021 Аудіовізуальне мистецтво та виробництво, з метою перевірки якості робіт магістрантів та апробації результатів їх робіт. Серед викладачів були присутні наукові керівники здобувачів: кандидат філософських наук, доцент Шелупахіна Тетяна Володимирівна, кандидат філософських наук, викладач Палій Катерина Сергіївна, а також виконувач обовʼязків завідувача кафедри аудіовізуального мистецтва, доктор філософії 011, старший викладач ‒ Сайбеков Максим Геннадійович і заступник директора з навчальної роботи ‒ Підпалий Ростислав Юрійович.

Магістри представили результати досліджень та отримали практичні рекомендації від викладачів кафедри.

В результаті обговорення виступів був проаналізований стан виконання кваліфікаційних робіт та надані загальні рекомендації з подальшого їх удосконалення, а саме ретельної підготовки виступів.

Також були відзначені  актуальність та практичне значення досліджень магістрантів Демиденка Олега та Рокити Антона.

Представленні результати магістерських робіт здобувачів отримали схвальні відгуки та були визнані як такі, що можуть бути рекомендованими до захисту.

 

За інформацією
в.о. завідувача кафедри аудіовізуального мистецтва
Максима Сайбекова

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024