Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у вебінарі «Шляхи вдосконалення викладання китайської мови»

Викладачі китайської мови кафедри східної філології і перекладу взяли участь у вебінарі «Шляхи вдосконалення викладання китайської мови».

Викладачі китайської мови ДЗ Луганський національний університет імені Тараса Шевченка відвідали вебінар Андрія Павленока, асистента кафедри сходознавства імені професора Ярослава Дашкевича, аспіранта Центрального університету національностей (м. Пекін), який відбувся 3 січня на платформі ZOOM.

Перепадя Д.О., Малахова Ю.В. та Бєлік М.О. взяли участь у вебінарі «ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ВИКЛАДАННЯ КИТАЙСЬКОЇ МОВИ» Андрія Павленока, асистента кафедри сходознавства імені професора Ярослава Дашкевича, аспіранта Центрального університету національностей (м. Пекін) з метою отримання нових знань, навичок та інструментів, які сприяють покращенню ефективності викладання та спілкування зі студентами у сучасних умовах.

Зростання популярності китайської мови є очевидною тенденцією, тому викладачі нашої кафедри постійно прагнуть до актуальних знань і технологій ефективного викладання, щоб пристосовуватися до нових викликів та вимог. Участь у вебінарі «Шляхи вдосконалення викладання китайської мови» дозволила учасникам ознайомитися з останніми тенденціями у методиці викладання китайської мови, надала можливість дізнатися про нові підходи та ресурси, котрі можна застосовувати у навчальному процесі.

Вебінар став платформою для взаємодії й обміну досвідом між викладачами. Пан Андрій проводив вебінар з використанням різних інструментів, які включали презентації, відео-матеріали, інтерактивні технології, групові завдання тощо. Учасники мали змогу поставити запитання через чат або висловити свої думки.

 

Інформаційний центр навчально-наукового
інституту філології і журналістики

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024