Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Профорієнтаційна зустріч

Одним з пріоритетних напрямків діяльності університету є профорієнтаційна робота, що активно проводиться усіма структурними підрозділами.

Так, 4 січня навчально-науковий інститут педагогіки і психології спільно з навчально науковим інститутом соціальних і гуманітарних наук провели профорієнтаційний захід з майбутніми абітурієнтами ‒ вимушено переміщеними особами, які тимчасово мешкають у Дніпрі. Захід було організовано за сприянням кафедр розвитку дитини раннього і дошкільного віку (доцентом Людмилою Варяницею).

Під час зустрічі виступила Марина Єпіхіна ‒ в.о. директора ННІПП, яка розповіла про структуру інституту, презентувала існуючі спеціальності, які мають суттєві переваги на сучасному ринку праці.

Світлана Бадер ‒ завідувачка кафедри розвитку дитини раннього і дошкільного віку ‒ більш детально зупинилась на спеціальності «Дошкільна освіта», презентувала можливості навчання на ОС «бакалавр», «магістр», «доктор філософії».

Також директор ННІСГН ‒ Антон Бадер ‒ окреслив перелік спеціальностей інституту та їх актуальність.

Під час зустрічі пролунало чимало питань з боку потенційних вступників, відбувалась активна взаємодія між учасниками, які змушені були покинути свої домівки через війну, але кожен з них дивиться у майбутнє та обирає для себе освіту!

Дякуємо організаторам й сподіваємось на подальшу активну співпрацю.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024