Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Вітання із прийдешнім Новим 2024 роком!

Шановні викладачі та співробітники! Щиро вітаємо всіх вас із прийдешнім Новим 2024 роком!

Попри все ‒ сильні, вільні, незалежні!

Ми живемо в непростий час. Дні приносять і тривогу, і надію, і розпач, і віру, і боротьбу. Ми то плачемо, то сміємося, то сумуємо, то радіємо. Бо це життя… Але ніхто не скасовував  моменти підтримки та привітання з радісними подіями. Ми живемо далі й боремось, попри все!

Через декілька годин в Україні настане Новий рік ‒ одне з найулюбленіших свят багатьох українців, на яке заведено загадувати бажання. Цієї ночі всі українці бажатимуть одного й того ж самого. Навіть скептики, які не вірять у новорічну магію, сподіватимуться на настання миру та як найшвидшу перемогу України.

2023 рік, так само, як і попередній, став періодом безлічі викликів, і ми гідно долаємо всі випробування. Різдвяно-новорічні свята зустрічаємо із гордістю та шаною до наших Героїв – кожного українця, який наближає довгоочікувану, спільну мрію.

Від імені ректора Олени КАРАМАН і керівного складу висловлюємо щиру подяку усім викладачам та співробітникам Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. Завдяки злагодженій роботі університетської спільноти ми продовжуємо забезпечувати високий рівень підготовки фахівців.

Щиро вітаємо всіх вас із прийдешнім Новим 2024 роком! Нехай цей рік принесе на нашу українську землю Мир, а в кожну оселю – радість. Нехай усі, хто нині не вдома, повернуться у рідні домівки й обіймуть своїх рідних, а наше спільне бажання про Перемогу обов’язково здійсниться!

Попереду у нас ще багато планів, які ми впевнено будемо втілювати в життя, аби наші студенти й надалі мали змогу навчатися у вільній країні і здобувати якісну українську освіту! Бажаємо усім здоров’я, щастя, натхнення, оптимізму, успіхів і нових творчих звершень, неймовірних ініціатив і створення нових проєктів! Тільки разом і у єдності ми зможемо все!

І саме в ці зимово-святкові дні пам’ятайте, що ми – сильні, вільні, незалежні!

Все є і буде Україна!

З Новим 2024 роком!

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024