Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Збори тудового колективу на ФПН

26 грудня на факультеті природничих наук відбулися загальні збори трудового колективу.

На початку зборів трудовим колективом було обрано головуючого та секретаря засідання. За пропозиціями колективу головуючою було обрано Ірину КИРПИЧОВУ, доцента кафедри садово-паркового господарства та екології, координаторку з наукової, проєктної та міжнародної роботи, секретарем засідання – Катерину БЕРЕЗЕНКО, старшого викладача кафедри садово-паркового господарства та екології.

До порядку денного було внесено два питання:

1.Звіт декана ФПН Мацай Н.Ю. про попередній період роботи на посаді (2020-2023 рр).
2.Різне.

Декан факультету природничих наук Наталія МАЦАЙ представила звіт за всіма напрямками діяльності факультету. У звіті було акцентовано увагу на тому, що реорганізація шляхом ліквідації факультету пов’язана зі зміцненням позицій за останні вісім років. Наталія Юріївна звернула увагу присутніх на зміст плану розвитку факультету на 2020-2025 рр. та виконанні основних положень, досягненні максимальної мети розвитку.

Звіт декана факультету за 2020-2023 рр. Наталії МАЦАЙ було затверджено, а робота визнана колективом задовільною. До обговорення звіту долучилися завідувач кафедри анатомії, фізіології людини та тварин Олена БОЯРЧУК, завідувач кафедри біології та агрономії Галина ЄВТУШЕНКО, заступник декана з навчальної роботи Ольга ГУБСЬКА та головуюча зборів, доцент кафедри садово-паркового господарства, координаторка з наукової, проєктної та міжнародної роботи Ірина КИРПИЧОВА. Усі доповідачі позитивно оцінили роботу декана факультету Наталії МАЦАЙ та запропонували рекомендувати її кандидатуру до участі у конкурсі на директора НН Інституту природничих та аграрних наук. Наталія МАЦАЙ висловила слова вдячності всьому колективу факультету і також подякувала за довіру.

Декан факультету Наталія МАЦАЙ привітала увесь колектив ФПН з прийдешніми святами, побажала впевненості у майбутньому, нових обріїв розвитку колективу та Переможного миру!

 

За інформацією факультету природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024