Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Колядники

Колядники підрозділів ЛНУ імені Тараса Шевченка.

«Ой чи є пан-господар вдома?», – саме з такими словами здобувачі освіти ВСП «Фаховий коледжу ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та ВСП «Старобільський фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» ходили вулицями міста Лубни колядувати, бажаючи усім миру, добра, достатку, усіх земних благ, а найголовніше – перемоги.

Для колядників, студентів першого курсу, це було щось нове, незвичне та автентичне. Вони радо підтримали ініціативу викладача Путренко О. В. та разом швидесенько підготували костюми та реквізит. Дівчатка-дизайнери вміло нанесли грим. І казкове дійство почалося…

Усі, хто зустрічав такий Різдвяний вертеп дякували за відродження традицій і залучення молоді до вивчення українських звичаїв та обрядів. Особливо цінним для всіх було відвідати місцевий госпіталь та принести радість тим, хто зараз там перебуває. 

А найцінніше для учасників – те, що їх запрошують знову і не лише на Різдво.

З вірою у перемогу йдемо у Новий 2024 рік!

 

 

За інформацією ВСП «Старобільського фахового коледжу” та «Фахового коледжу ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024