Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Перший Зимовий бал в Інституті мистецтв

В Інституті мистецтв провели Зимовий бал та відсвяткували завершення зимової сесії.

Грудень – місяць, сповнений не тільки святами. У студентів починається сесія: заліки, екзамени, практичні – від усього цього голова йде обертом, іноді навіть не впізнаєш себе… Саме тому було прийнято рішення весело відсвяткувати кінець року.

22 грудня в навчально-науковому інституті мистецтв пройшов Зимовий бал-маскарад, організацією та проведенням якого займалося студентське самоврядування НН ІМ. Ми вдячні Полтавському мистецькому ліцею імені Софії Русової. на базі якого був проведений захід.

Бал-маскарад розпочав виступ Духового оркестру Інституту мистецтв, які виконали два твори Адель та «Щедрик». Після оркестру гостям був продемонстрований фільм про Королеву, яка і влаштувала цей бал (до речі, це на її першому балу всі гості були отруєні 31 жовтня : ).

Родзинкою балу був вальс, постановкою якого студенти займалися протягом листопада і грудня. Взяти участь у вальсі зміг кожен бажаючий.

Невід’ємною частиною Зимового балу була фотозона і фуршет. А завершила бал-маскарад дискотека та фінальний вальс.

Хочеться відмітити, що директорат НН ІМ взяв на себе тільки перемовини із адміністрацією ліцею, який став локацією для свята. Все інше – підготовку і проведення – студенти робили самі.

Самоврядування НН ІМ вважає за потрібне зробити Зимовий бал щорічною традицією. Адже не дивлячись на ситуацію в країні, ми маємо знаходити час і сили жити. Дякуємо Збройним Силам України, що надають нам таку можливість!

 

Інформаційний центр НН ІМ
Фото: Артур Ароян

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024