Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Загальні збори трудового колективу ННІОЗС

21 грудня в Навчально-науковому інституті охорони здоров’я і спорту відбулися загальні збори трудового колективу.

На засіданні були присутні: голова первинної профспілкової організації ЛНУ – Мороз Володимир Петрович, директор інституту – Дубовой Олександр Володимирович, завідувачі кафедрами, науково-педагогічні працівники, співробітники та здобувачі освіти.

Трудовим колективом було запропоновано робочу президію, де головою засідання було обрано Гужву Олену Іванівну, як голову профбюро ННІ охорони здоров’я і спорту та секретарем – Березуєву Тетяну Сергіївну, асистентку кафедри реабілітації та медичної діагностики.

На порядку денному було розглянуто такі питання:

  1. 1. Звіт директора ННІ охорони здоров’я і спорту Дубового О. В. про виконання умов контракту, укладеного з ДЗ “Луганський національний університет імені Тараса Шевченка” за 2021-2023 рр.
  2. 2. Про затвердження звіту директора ННІ охорони здоров’я і спорту та визнання роботи задовільною/незадовільною Дубового О. В.
  3. 3. Про обрання голови профбюро ННІ охорони здоров’я і спорту.
  4. 4. Різне.

Директор ННІ охорони здоров’я і спорту Дубовий О. В. доповів, що з 1 грудня 2023 року під час реорганізації, ННІ фізичного виховання і спорту було перейменовано в ННІ охорони здоров’я і спорту, а також у структурі інституту було ліквідовано кафедру спортивних дисциплін, приєднано кафедру соціальної роботи та змінено назву кафедри фізичної терапії, ерготерапії та медичної діагностики на кафедру реабілітації та медичної діагностики.

Дубовим О. В. відмічено, що незважаючи на військові дії та окупацію Луганської області ННІ охорони здоров’я і спорту вдалося зберегти контингент здобувачів освіти та науково-викладацький склад на достатньому високому рівні. Також, Олександром Володимировичем було підсумовано результати науково-дослідної, соціально-гуманітарної та науково-методичної роботи ННІ охорони здоров’я і спорту за 2021-2023 рр.

У підсумку загального засідання, шляхом відкритого голосування, трудовим колективом було одноголосно затверджено звіт та визнано роботу директора ННІ охорони здоров’я і спорту Дубового О.В. задовільною. Також було обрано голову профбюро ННІ охорони здоров’я і спорту – Гужву Олену Іванівну.

Директор Дубовой О.В. привітав увесь колектив ННІ охорони здоров’я і спорту з прийдешніми святами, побажав плідної роботи та перемоги в наступному році!

 

За інформацією ННІ охорони здоров’я і спорту.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024