Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у вебінарі

Здобувачі та викладачі кафедри фінансів, обліку та банківської справи та кафедри економіки та маркетингу 13 грудня взяли участь у вебінарі Комизи Оксани Віталіївни.

Тема заходу “Кейс цифрових технологій для інтерактивної роботи: практикум із використання штучного інтелекту”. У ході вебінару було розглянуто різні аспекти використання цифрових технологій у навчальному процесі, включаючи сервіси для відеоконференцій, презентацій та опитувань.

Учасники обговорили, як ці інструменти можуть збагатити навчальний досвід та сприяти ефективнішій роботі як викладачів, здобувачів, так і вчителів та учнів. Вебінар розкрив нові перспективи щодо використання сучасних цифрових технологій у сфері освіти, зокрема застосування штучного інтелекту для створення інтерактивного навчального середовища.

Особлива увага була приділена практичному застосуванню цих технологій у навчальному процесі, демонструючи, як вони можуть сприяти кращому засвоєнню матеріалу здобувачами. Це було важливе обговорення, яке відкрило нові можливості для покращення освітнього процесу та подальшого розвитку цифрової компетентності як учнів, здобувачів освіти, так і вчителів і викладачів.

 

За інформацією НН ІБМ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024