Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Візит до Полтавської політехніки

Нещодавно відбувся  візит делегації навчально-наукового інституту охорони здоров’я і спорту до Полтавської політехніки.

Директор навчально-наукового інституту охорони здоров’я і спорту ЛНУ імені Тараса Шевченка Олександр ДУБОВОЙ, завідувачка кафедри олімпійського та професійного спорту НН ІОЗіС Тетяна ПОЛУЛЯЩЕНКО та заступник директора з соціально-гуманітарної роботи НН ІОЗіС  Ірина ЯНОВИЧ завітали до колег  з  Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Делегацію навчально-наукового інституту охорони здоров’я і спорту ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» родинно зустріли – декан факультету фізичної культури і спорту Ліна РИБАЛКО та завідувачка кафедри фізичної культури і спорту Лариса ОНІЩУК.

Під час зустрічі колеги-освітяни ділилися ідеями щодо спільних проєктів, студентських обмінів і наукових досліджень тощо.

Також у ході спілкування присутні обговорили подальшу співпрацю між закладами вищої освіти у сфері фізичної культури і спорту, яка спрямована на розширення можливостей для молоді та викладачів обох ЗВО.

Дякуємо факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за гостинність та співпрацю.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024