Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Заняття для юних дослідників

Виконуючий обов’язки директора НН ІМІТ провів заняття для юних дослідників Полтавської обласної МАН учнівської молоді.

16 грудня, в межах співпраці з Полтавською обласною Малою академією наук учнівської молоді, в.о директора НН ІМІТ Геннадій Могильний, провів заняття на тему «Графічне оформлення наукової доповіді. Загальні підходи та принципи застосування сучасних технологій».

Учасники заняття ознайомились з метою розробки та основними етапами створення презентації. Геннадій Могильний наголосив, що графічне оформлення наукової доповіді є важливим елементом, який сприяє її наочності та зрозумілості. Правильно оформлені графіки, діаграми, таблиці та інші візуальні елементи допомагають аудиторії краще сприймати інформацію, а також роблять доповідь більш професійною та естетично привабливою.

Наприкінці заняття питання слухачів стосувалися як загальних принципів графічного оформлення, так і конкретних технологій, які можна використовувати для створення візуальних елементів.

Геннадій Могильний залюбки надав відповіді на поставлені запитання, які можуть допомогти слухачам краще зрозуміти важливість графічного оформлення наукової доповіді та розробити ефективні візуальні елементи для своїх власних доповідей.

 

НН ІМІТ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024