Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у Міжнародній зимовій школі

Представники кафедри фінансів, обліку та банківської справи ЛНУ імені Тараса Шевченка взяли участь у Міжнародній зимовій школі Жана Моне.

Понад 250 слухачів із різних міст та університетів України, у т.ч. представники кафедри фінансів, обліку та банківської справи Луганського національного університету імені Тараса Шевченка професор Віктор Тринчук, доцент Володимир Рудой та доцентки Наталія Ткаченко та Вікторія Мальцева, взяли участь у Міжнародній зимовій школі Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація», яка працювала у рамках проєктів програми Еразмус+ «Політика та кращі практики Європейського Союзу з управління академічними проєктами» (101085243 – ProEU – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH) та «Екоменеджмент та екокомунікація у Європейському Союзі: до кліматично нейтральної Європи» (101127449 – EcoEurope – ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH).

Координатором цих проєктів є завідувач кафедри екології та екоменеджменту НУХТ, професор Ігор Якименко. Варто відмітити, що, починаючи з 2016 року, кафедра виборола вісім проєктів Жана Моне.

Робота Школи була організована у трьох секціях – «Програми та гранти підтримки академічних проєктів», «Європейські студії: напрям Жана Моне програми Еразмус+», «Менеджмент проєктів та ефективна комунікація».

Вдячні організаторам за організацію школи, сподіваємось, що набуті знання станіть у нагоді й допоможуть перемогти у нових конкурсах академічних проєктів представникам нашого університету.

 

За інформацією НН ІБМ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024