Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«BridgeUSA: Програма обмінів для українських викладачів»

Професори кафедри фінансів, обліку та банківської справи долучились до «BridgeUSA: Програма обмінів для українських викладачів».

Професори кафедри фінансів, обліку та банківської справи Юрій Клапків, Наталія Рязанова та Віктор Тринчук взяли участь у презентації програми «BridgeUSA: Програма обмінів для українських викладачів» від Американської Ради з міжнародної освіти та America House Kyiv.

Програма BridgeUSA має на меті сприяти розбудові взаємозв’язків між українськими та американськими викладачами та науковими працівниками з метою спільних досліджень, обміну педагогічним досвідом, розвитку навчальних курсів, а також публікування наукових праць. Участь у програмі обмінів відкриває нові горизонти для співпраці та обміну досвідом у сфері вищої освіти, сприяючи глобалізації навчальних процесів і розвитку міжнародних освітніх стандартів.

Слід пам’ятати, що підвищення кваліфікації викладачами в США є важливим для забезпечення актуальності навчальних програм та методик, сприятиме інтеграції новітніх наукових знахідок та інноваційних педагогічних підходів у процес навчання. Крім того, це зміцнює професійні зв’язки між викладачами різних країн, сприяючи обміну досвідом та культурному збагаченню.

 

За інформацією кафедри фінансів, обліку та банківської справи

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024