Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Конкурсні перемоги студентів і викладачів кафедри дизайну

У результаті активної участі  у міжнародних та всеукраїнських конкурсах у 1 семестрі студенти і викладачі кафедри дизайну здобули конкурсні перемоги.

Учасники ІІІ Міжнародного двотурового фестивалю мистецтв «AVANGARD-Art», організатором якого є творча агенція Yula Art Fest  проявили креативність, вклали шматочок душі у створені роботи, і це гідно оцінило професійне журі конкурсу.

Маємо такі результати:

Дяченко Наталія, викладач кафедри дизайну, номінація «Портрет» – Гран-прі конкурсу; Семенова Євгенія, студентка 2 курсу, номінація «Автопортрет» – Гран-прі конкурсу; Копотілов Максим, студент 3 курсу, номінація «Афіша до фільму» – І місце

У Міжнародному конкурсі мистецтв  Копотілов Максим, студент 3 курсу «ART PREMIERE» отримав Першу премію за творчий проєкт «Національне та інтернаціональне в сучасному зарубіжному та українському дизайні»

З 22 до 31 жовтня 2023 року на базі Вінницького національного технічного університету відбувся Міжнародний зимовий дистанційний бліц-конкурс з веб-дизайну та комп’ютерної графіки серед здобувачів освіти. Тема завдання конкурсу – «Майбутнє моєї країни». У своїх роботах учасники мали відобразити особливості розвитку своєї країни, її щасливе майбутнє.

Професійне журі конкурсу, до складу якого входять провідні фахівці з веб-дизайну та комп’ютерної графіки, визначали переможців у кількох номінаціях.

Здобувачів вищої освіти 2-4 курсів ОП “Графічний дизайн” під керівництвом доцента кафедри дизайну Світлани Борисової вітаємо з досягнутими результатами: Інна Залещенко,  студентка 4 курсу здобула перемогу в номінації “Найкраща 2D векторна графіка”, Євгенія Семенова здобула перемогу в номінації “Найкраща анімація”, Анастасія Плутенко, студентка 2 курсу здобула ІІ місце в номінації “Найкращий фотоколаж”, Марія Винник, студентка 4 курсу здобула ІІ місце, а  Євгенія Семенова ІІІ місце в номінації “Найкраща 2D растрова графіка”.

Вітаємо здобувачів вищої освіти з високим досягненням, зичимо натхнення творити далі!

 

Інформаційний центр Інституту мистецтв

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024