Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Загальні збори трудового колективу в НН ІБМ

13 грудня в навчально-науковому інституті бізнесу і менеджменту відбулися загальні збори трудового колективу.

На засіданні були присутні: голова первинної профспілкової організації ЛНУ – Мороз Володимир Петрович, директор інституту – Хмель Валерій Петрович, завідуючі кафедрами, науково-педагогічні працівники та співробітники інституту.

На порядку денному було розглянуто такі питання:

  • Про стан виконання наказу ректора університету від 25.08.2023 р. № 104-ОД «Про реорганізацію в структурі університету».                                                                                         
  • Про склад науково-педагогічних працівників на кафедрах інституту станом на 01.12.2023 р.
  • Про наукову, навчальну та соціально-гуманітарну роботу в інституті за період 2022-2023 рр.                                                                                                                         
  • Про обрання голови Первинної профспілкової організації в НН ІБМ.     
  • Про затвердження складу Вченої ради в НН ІБМ.

Директор Валерій Хмель доповів присутнім, що згідно наказу ректора від 25.08.2023 р. «Про реорганізацію в структурі університету» Навчально-науковий інститут економіки та бізнесу було ліквідовано і створено з 1 грудня 2023 року Навчально-науковий інститут бізнесу і менеджменту.

Згідно цього ж наказу до НН ІБМ на кафедру менеджменту переведено спеціальність «029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». Директор звернувся з вітальним словом та найкращими побажаннями на майбутнє до науково-педагогічних працівників, які нещодавно приєдналися до команди інституту бізнесу і менеджменту.

Завідуючі кафедрами: Людмила Зайцева, Віктор Тринчук та Вячеслав Чеботарьов доповідали щодо кадрового забезпечення на кафедрах та зауважили, що висока професійна кваліфікація науково-педагогічних працівників інституту є визначальним чинником забезпечення високої якості освіти випускників ВНЗ.

Заступник директора з навчальної роботи Олена Бойко розповідала про загальний склад контингенту станом на грудень 2023 року та провела порівняльну характеристику за результатами вступних кампаній 2022 та 2023 років. Вона зауважила, що завдяки системній, плановій, рекламно-профорієнтаційній роботі в інституті щороку спостерігається зростання контингенту здобувачів освіти.

Заступник директора з соціально-гуманітарної роботи Юлія Бутенко розповіла, що в навчально-науковому інституті бізнесу і менеджменту соціально-гуманітарна робота продовжує здійснюватися відповідно до стратегічних цілей та завдань розвитку Луганського національного університету імені Тараса Шевченка у соціально-гуманітарній сфері до 2030 р., Закону України „Про Вищу освіту, наказу Міністерства освіти і науки України „Про затвердження положення про студентське самоврядування у вищих навчальних закладах”. Соціально-гуманітарна робота протягом звітного періоду , а саме, 2022-2023 рр. здійснювалася за традиційними напрямами, у межах яких було проведено низку відповідних заходів.

На засіданні обрали та голосуванням затвердили Юлію Бутенко, заступника з соціально-гуманітарної роботи , головою Первинної профспілкової організації в НН ІБМ.     

При розгляді останнього питання було затверджено склад Вченої ради в НН інституті бізнесу і менеджменту.

Валерій Хмель побажав всьому трудовому колективу НН інституту бізнесу і менеджменту подальшої плідної роботи, реалізації планів та перемоги!

 

За інформацією НН ІБМ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024