Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Передзахист магістерських робіт з математики

11 грудня в Навчально-науковому інституті математики та інформаційних технологій пройшов передзахист магістерських робіт з математики.

На кафедрі математики та інформатики в Навчально-науковому інституті математики та інформаційних технологій 11 грудня відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів освіти другого (магістерського) рівня освіти за спеціальностями 014 Середня освіта (Математика) та 111 Математика, з метою перевірки якості робіт магістрантів та апробації результатів їх робіт. Серед викладачів були присутні  вчені  алгебраїчної  дослідницької групи, професори, доктори фізико-математичних наук  Анатолій Жучок та Юрій Жучок, доценти, кандидати фізико-математичних наук Юлія Жучок та Олена Тоічкіна, а також кандидат педагогічних наук, доцент, почесний професор університету Валерій Хмель.  Магістри представили свої доповіді та отримали різноманітні корегування від викладачів кафедри.

В результаті обговорення доповідей був проаналізований стан кваліфікаційних робіт та надані загальні рекомендації з подальшого їх удосконалення. Відзначені актуальність та практична значущість досліджень магістрантів, ретельність підготовки презентацій.

Представленні результати магістерських робіт здобувачів отримали схвальні відгуки та були визнані як такі, що можуть бути рекомендованими до захисту.

 

Юрій Жучок, гарант ОП «Середня освіта (Математика)»

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024