Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у конференції

14 грудня завідувач кафедри професійної освіти, ресторанного і туристичного бізнесу доцент Бурдун Віктор взяв участь у XVІ Міжнародній науково-практичній інтернет конференції.

XVІ Міжнародна науково-практична інтернет конференція«Проблеми та інновації в математичній, цифровій, природничій і професійній освіті», була організована Центральноукраїнським державним університетом імені Володимира Винниченка. Доцент Бурдун Віктор представив доповідь за темою «Концептуальні засади побудови Стандарту вищої освіти України галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, Спеціальності 014 Середня освіта (за предметними спеціальностями)».

Основні напрямки роботи конференції:

  1. Історія, зарубіжний та вітчизняний досвід, перспективи розвитку математичної, природничої, цифрової та професійної освіти.
  2. Інновації в освіті: методологічні, теоретичні, практичні та методичні аспекти.
  3. Застосування інформаційно-комунікаційних, цифрових, STEM технологій та засобів навчання у природничо-математичній, технологічній та професійній освіті.
  4. Формування Soft Skills здобувачів професійної освіти: теорія і практика.
  5. Теоретико-методологічні та психолого-педагогічні аспекти формування професійної компетентності студентів та учнів у процесі навчання.
  6. Актуальні проблеми освіти та технологій у закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти.
  7. Особливості еволюції й становлення, проблеми використання робототехнічних, мехатронних та автоматизованих систем та штучного інтелекту в освітньому процесі.

Викладачі кафедри ПОРТБ ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» плідно співпрацюють з викладачами Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка. Сподіваємось на подальшу активну співпрацю за різними напрямками.

 

За інформацією кафедри ПОРТБ.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024