Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Переможці в конкурсі дитячого малюнку

Студенти університету стали переможцями в конкурсі дитячого малюнку «Чорні крила біди» VІ Відкритого дитячо-юнацького фестивалю чорнобильської пісні «Пам’ять Чорнобиля».

12 грудня  у Лубенській галереї мистецтв відбулося відкриття виставки робіт учасників конкурсу дитячого малюнку “Чорні крила біди” VІ Відкритого дитячо-юнацького фестивалю чорнобильської пісні «Пам’ять Чорнобиля» та нагородження його учасників.

Студенти Луганського національного університету імені Тараса Шевченка теж взяли участь у конкурсі малюнків на чорнобильську тематику.

Студентка ВСП «Фахового коледжу ДЗ  «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» Савченко Ірина посіла почесне І місце, отримавши приз та диплом Лауреата І ступеню.

Приз глядацьких симпатій виборов студент ВСП «Брянківського фахового коледжу ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» Тіхонов Артем.

Відзнаку за краще художнє висвітлення подвигу учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи отримала студентка ВСП «Брянківського фахового коледжу ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» Берюк Анастасія.

Пишаємося нашою талановитою молоддю!

14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Чорнобильська катастрофа – найбільша за всю історію ядерної енергетики. У житті українців Чорнобиль є незаживаючою раною болю і втрат. Масштаби лиха та важкість наслідків стали найтяжчими в історії нашої планети. Героїзм ліквідаторів урятував мільйони життів, урятував світ, тому і ми долучаємося до подібних конкурсів задля виховання у молоді патріотичного почуття, щоб пам’ятали і цей героїчний подвиг в ім’я життя нинішніх і прийдешніх поколінь.

Наш обов‘язок сьогодні – не забувати подвиг, який здійснили ліквідатори ціною власного життя. Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи.

Дякуємо нашим воїнам за те, що ціною свого здоров’я та життя боронять кордони України та захищають її інтереси, твердо тримають позиції і відбивають напади ворогів, щоб ми могли жити у власних домівках та працювати.

Україна і весь світ схиляє голови перед героями, які віддали своє життя та здоров’я заради майбутнього.

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024