Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Зустріч з головою Ради молодих учених

Науково-дискусійний гурток майбутніх сходознавців провів традиційну зустріч з головою Ради молодих учених ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

Члени науково-дискусійного гуртка майбутніх сходознавців під керівництвом к.пед.н., доц. Федічeвої Н.В. 11.12.2023 р. провели традиційну зустріч із головою Ради молодих учених ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» Корінською О.О.

Пані Ольга ознайомила присутніх із особливостями діяльності Ради, її цілями та завданнями, а також розповіла про наукові конференції, які відбулися протягом останнього часу. Вона поставила акцент на важливості вироблення наукової культури серед здобувачів освіти і сприянні активному залученню їх до дослідницької роботи. Окрему увагу було приділено участі у неформальній освіті. Корінська О.О. провела екскурс по сайту університету та пояснила, як можна взяти участь у різноманітних заходах.

Зустріч відбулася в привітній та відкритій атмосфері. Всі присутні були зацікавлені у спілкуванні та обміні думками. Учасники мали змогу поставити запитання та отримати вичерпні відповіді. Наприкінці зустрічі пані Ольга підкреслила значущість співпраці Ради зі здобувачами освіти та висловила свою готовність до подальшого спілкування й підтримки у їхній науковій діяльності.

 

Інформаційний центр навчально-наукового інституту філології і журналістики

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024