Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Інтерактивна лекція з антикорупції в ЗВО

Здобувачі освіти інституту соціальних і гуманітарних наук обговорили інтерактивну лекцію з антикорупції в ЗВО.

13 грудня 2023 р. в рамках засідання політико-правового клубу здобувачі освіти інституту соціальних і гуманітарних наук спеціальностей «Політологія», «Соціологія», «Міжнародні відносини» та «СО Історія та правознавство» переглянули та обговорили інтерактивну лекцію з антикорупції в ЗВО, яка була розроблена АЮКУ у партнерстві з Національним агентством з питань запобігання корупції – НАЗК в межах проєкту «Антикорупційний комплаєнс у вищій освіті: закордонний досвід і національна практика», що реалізується за підтримки Проєкту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія» (https://www.youtube.com/watch?v=DrKjUKod6-0).

Лекція поставила перед здобувачами завдання визначити конкретні способи, якими вони можуть долучитися до боротьби з корупцією в університетському середовищі. Це може включати в себе створення антикорупційних ініціатив, участь у проєктах з підвищення етичності або, навіть, співпрацю з адміністрацією університету для впровадження ефективних заходів протидії корупції.

Сподіваємося,що лекція буде сприяти підвищенню усвідомленості здобувачів щодо їхньої ролі у формуванні етичної культури.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024