Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Підвищення професійної майстерності

Студенти спеціальності 231 «Соціальна робота» ОП «Соціальна робота. Соціальна педагогіка. Практична психологія» продовжують підвищувати свою професійну  майстерність.

Здобувачка вищої освіти 2 курсу денної форми навчання Кузнєцова Альона вже є сертифікованою тренеркою Молодіжної тренерської мережі ГО Ла-Страда Україна. Вона бере активну участь у реалізації проєкту «Попередження гендерно зумовленого насильства, торгівлі людьми та порушення прав дитини» за підтримки донорської організації «Хліб для світу». В межах акції 16 днів проти насилля 06.12.23 р. для Хмельницької міської ради»  Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №22 імені Олега Ольжича, Альоною було проведено захід на тему: «Протидія та реагування на випадки насильства над дітьми».

Захід було спрямовано на опрацювання понять, проявів та ознак «насильства», «домашнього насильства», «булінгу» та «конфлікту». Відпрацювання навичок ідентифікації та самоідентифікації. Ознайомлення з механізмом виявлення, реагування та звернення у ситуаціях «насильства», «домашнього насильства», «булінгу», «конфлікту» та формування розуміння безпечного середовища.

В кінці заходу учасники створили відео ролик: «Ні насильству».

 

НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024