Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Засідання ВР факультету природничих наук

На факультеті природничих наук відбулося чергове засідання вченої ради факультету.

За порядком денним листопадного засідання розглядались питання:

  1. 1. Про стан матеріально-технічного забезпечення освітнього процесу в Університеті, факультеті.
  2. 2. Про результати наукової роботи викладачів та аспірантів кафедр факультету за 2023 рік
  3. 3. Про результати наукової роботи студентів на кафедрах факультету за 2023 рік. Результати роботи наукових гуртків та проблемних груп.
  4. 4.Різне.

При  розгляді питання «Про стан матеріально-технічного забезпечення освітнього процесу в Університеті, факультеті» доповідач Наталія МАЦАЙ, представила інформацію щодо покращення матеріально-технічної бази в університеті та на факультеті.  Наталія Юріївна акцентувала увагу членів ради на результатах ремонтних робіт та закупівлі для локації м. Миргород, де розміщено та здійснює свою діяльність факультет. Було визначено позитивну динаміку та проблеми, які виникають при вирішенні цього питання. Голова вченої ради факультету подякувала своїй команді – заступникам декана, завідувачам кафедри за активність в укладанні угод щодо можливості використання баз організацій, установ, закладів для проведення освітньої та наукової діяльності кафедр факультету.

При розгляді питання «Про результати наукової роботи викладачів та аспірантів кафедр факультету за 2023 рік» доповідач Ірина КИРПИЧОВА зосередила увагу присутніх на порівнянні результатів наукової роботи НПП та кафедр, факультету в цілому. Пані Ірина представила презентацію, де надала всебічний аналіз кожного показника, визначила фактори успіху та окреслила проблемні моменти. Доповідь Ірини Валентинівни викликала жваве обговорення.  В обговоренні питання декан факультету Наталія МАЦАЙ акцентувала увагу членів вченої ради на значному покращенні результатів, як окремих викладачів так і кафедр, факультету в цілому. Позитивні зміни по деяким показникам сягали 99 %.

Питання «Про результати наукової роботи студентів на кафедрах факультету за 2023 рік. Результати роботи наукових гуртків та проблемних груп.» було представлено Оленою БОРЯЧУК. У презентації пані Олени було проаналізовано роботу гуртків та їх результативність, визначено подальші перспективи.

При розгляді питань у пункті «Різне» було презентовано та запропоновано до затвердження вченою секретаркою факультету Катериною БЕРЕЗЕНКО, яка надала інформацію щодо матеріалів подання завідувачів кафедр для затвердження результатів підвищення кваліфікації викладачів за листопад поточного року. 

Бажаємо членам вченої ради факультету природничих наук подальшої плідної роботи, реалізації всіх планів та переможного миру!

 

За інформацією факультету природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024