Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День Святого Миколая

Для діток викладачів, співробітників та студентів нашого університету відбулося свято ‒ День Святого Миколая.

6 грудня в Україні за новим календарем відзначають день Святого Миколая. Миколая вважають помічником, джерелом духовної підтримки, захисником і рятівником від несправедливості і невдач. Чудотворець вважається покровителем в першу чергу дітей.

Тож у цей день Первинна профспілкова організація, адміністрація університету, студентське самоврядування влаштували свято – День Святого Миколая для діток викладачів, співробітників та студентів Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

Завдяки активним студентам університету та ГО «PATIsonKidsClub» день був сповнений радістю, позитивними емоціями, дитячим сміхом та неймовірно теплою і дружньою атмосферою.

Малеча приймала участь в цікавих конкурсах, веселих іграх, розказувала Миколаю вірші, після чого сам Святий Миколай вручив діткам подарунки та вислухав всі їхні побажання. Не обійшлося без ритмічної дискотеки з ростовими фігурами, героями з мультфільмів та фотографування з ними на згадку про чудове свято.

Щира подяка всім організаторам за цей день, який приніс  малечі і дорослим багато приємностей і нехай він завжди буде про дитинство, навіть якщо дитячі роки вже минули.

Нехай буде мир та наша перемога! Зі святом!

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024